shapes by Ioana Dumitru
DSC09112

despre mine

Buna,

Cu o privire atentă și un ochi artistic dezvoltat, sunt un fotograf dedicat, cu pasiune pentru frumusețea și eleganța întruchipate în fotografia de modă. Fiecare ședință este pentru mine o poveste de stil și expresie, iar obiectivul meu este să surprind esența unică a fiecărui moment.

În domeniul product photography, îmi pun tehnicile și creativitatea în slujba produselor, capturând detalii subtile și texturi care să evidențieze calitatea și estetica fiecărui obiect. Lumina, compoziția și atenția la detalii sunt elemente esențiale care definesc portofoliul meu variat.

Fotografia de nuntă este pentru mine o călătorie emoțională și o onoare să particip la unul dintre cele mai importante momente din viața unui cuplu. Misiunea mea este să surprind autenticitatea, iubirea și fericirea din fiecare cadru, creând amintiri de neuitat pentru miri și familiile lor.

Cu o tehnologie de ultimă generație și o abordare personalizată pentru fiecare proiect, mă asigur că fiecare fotografie reflectă pasiunea mea pentru frumos și măiestria mea în arta capturării momentelor cu adevărat speciale.

p (46 of 120)

My Best Offers


Wedding Photography


Fashion PHOTOGRAPHY


Corporate PHOTOGRAPHY


de ce         Shapes?

Pentru ca arta poate veni in toate formele sale. Art comes in all shapes and form

  1. Experiența Mea Diversificată: Cu specializări în fashion, product photography și fotografia de nuntă, îți pot oferi o gamă variată de abilități și expertiză. Fiecare proiect devine o călătorie unică în lumea artei vizuale, cu un rezultat pe măsură.


  2. Viziune Artistică Distinctivă: Prin imagini captivante și inovatoare, aduc o viziune artistică distinctivă la fiecare proiect. Ideile tale devin realitate într-un mod care nu doar surprinde, ci și încântă.


  3. Atenție la Detalii și Căutarea Calității: În product photography, fiecare detaliu contează. Cu o atenție meticuloasă la texturi și forme, mă asigur că fiecare produs strălucește. Fotografia de nuntă este un alt teritoriu unde calitatea este non-negociabilă, iar fiecare amintire contează.


  4. Abilități Interpersonale Remarcabile: Abilitatea mea de a construi relații autentice face întregul proces mai ușor și mai plăcut. Fiecare ședință devine o experiență personalizată, adaptată stilului și nevoilor tale.


  5. Echipament Profesional și Tehnologie de Vârf: În spatele fiecărui cadru se află echipamentul profesional și tehnologia de vârf. Astfel, poți avea încredere că vei primi nu doar imagini impresionante, ci și o experiență cu totul superioară.


  6. Portofoliu Diversificat și Recenzii Favorabile: Portofoliul meu variat și recenziile pozitive vorbesc despre experiența și satisfacția clienților anteriori. Fiecare proiect este o oportunitate de a adăuga încă o perlă la această colecție de amintiri vizuale.


  7. Servicii Personalizate și Flexibilitate: Pentru mine, fiecare client este unic, iar serviciile mele reflectă asta. Flexibilitatea și personalizarea fac ca fiecare proiect să fie o colaborare autentică, adaptată nevoilor tale specifice.


DSC09662
c (217 of 250)

Portfolio

port1
Studio Photography


DSC09824
Fashion Photography


t (76 of 320)
Wedding Photography


DSC09027-3
Branding Photography